Cântarea Cântărilor


Vrei sa cunoști mai bine pe Dumnezeu? Poţi să te încrezi în mâna Lui în viaţa ta? Vrei să înţelegi modul în care te vede şi simte faţă de tine? Nimic nu poate împuternici mai mult inima umană ca revelaţia afecţiunii lui Dumnezeu pentru noi.

Deşi această dragoste este observată prin toată Biblia, cartea Cântarea Cântărilor dezvăluie această afecţiune divină mai bine ca oricare alta. Această  Carte are 8 capitole în care se dezvăluie pasiunea puternică pe care o are Dumnezeu pentru Mireasa Lui. Studiul este alcătuit de Mike Bickle.

Descoperirile din acest studiu te vor ajuta să înţelegi propria călătorie şi următorii paşi pe care Dumnezeu îi intenţionează cu tine. Prin această descoperire, inima ta va fi împuternicită să se încreadă în El în toate sezoanele vieţii.

Pune-mă ca o pecete pe inima ta şi asemenea unui semn pe braţul tău! Fiindcă dragostea este puternică precum moartea, iar ardoarea1 ei este neînduplecată precum Locuinţa Morţilor; flăcările ei sunt flăcări de foc, flăcări mistuitoare! – C.C. 8:6

Sesiunile studiului

//e.issuu.com/embed.html#16422773/12462114

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s