Studii Biblice în serie


Cântarea Cântărilor (inspirat de Mike Bickle  – IHOP)

Te invit să parcurgi toate aceste sesiuni pentru a putea surprinde planul lui Dumnezeu ”ascuns” în cartea Cântarea Cântărilor. Vei descoperi modul în care a planificat Dumnezeu să ne cucerească cu iubire, să ne ajute să ne maturizăm în relația cu El și să ne îndeplinim chemarea pe care o avem pe acest pământ.

De multe ori se vorbea despre Dumnezeu că ne iubește și că ne cere să Îl iubim. Este adevărat acest lucr, dar avem mare neoie să înțelegem pasiunea lui Dumnezeu pentru cei care Îl ascultă și fac voia Lui. Pentru a putea trece de la nivelul ascultării de Dumnezeu pentru că nu vrei să ajungi în iad sau pentru că e mai bine să asculți, la nivelul ascultării din iubire, nu se poate face decât atunci când înțelegi iubirea Lui pentru tine. Noi iubim pentru că El ne-a iubit mai întâi. (1 Ioan 4:19, NTR)

Importanța cărții Cântarea Cântărilor se nuanțează atunci când observi că este numită potrivit aceleiași metode de hiperbolizare folosită la Sfânta Sfintelor, Domnul Domnilor, Regele Regilor. Denumiri biblice care descriu o poziție la superlativ. Deci, în toată Biblia nu există un cântec mai profund, provocator, profetic și important ca acesta!

Hai să descoperi acest cântec!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s