Despre…


Valeriu Costea Născut în Tg Ocna, Bacău în 1981.
După liceu am venit în Bucuresti unde am terminat Teologia și Psihologia.
Mi-am dorit și am știu dintotdeauna că sunt chemat spre a ajuta oamenii să își găsească direcția în viață, să iasă din labirintul problemelor personale prin descoperirea sensului vietii dată de Isus.
Când l-am cunoscut pe Dumnezeu aveam 14 ani. Pastorul meu de atunci, Marian Pădureţ, a venit şi mi-a insuflat mult dorinţa şi pasiunea pentru Dumnezeu şi voia Lui. De la el am învăţat primele lecţii de pastorală. Era un tânăr plin de energie şi de viziune; o voce a lui Dumnezeu.
Am ştiut că Dumnezeu mă cheamă spre pastorală. Au trecut 16 ani în care această chemare parcă a murit pentru mine. Cu cât o doream mai mult, cu atât parcă se îndepărta de mine. Nu găseam nici o ocazie să mă implic. Nu am renunţat în inima mea la această chemare… dar îmi era imposibil să o văd materializată.
Am descoperit Teen Challenge şi am lucrat în această lucrare superbă. A fost locul de şlefuire în multe aspecte personale. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru Cătălin Baciu care a avut un rol mare în acest aspect.
Căsătorit din 2005, am doi copii isteți (Sarrah şi David) și o soție minunată (Estera Costea).
Sunt implicat la biserica Bob de Muștar în București. Este biserica în care mă simt ca acasă. Reînvierea visului de a fi pastor a apărut în 2010. Dumnezeu orchestra timpul Lui nu pe al meu.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s