Dumnezeu iubeşte şi binecuvântă pe atei, satanişti şi necredincioşi


Aşa cum e… nu cum ai vrea 😉

Mulţi oameni pretind că sunt credicnioşi, dar sunt confuzi cu privire la cine este Dumnezeu, raportat la situaţiile prin care trec. A merge la o biserică (indiferent de natura ei) ortodoxă, catolică sau protestantă pentru a te închina lui Dumnezeu cu o motivaţie greşită este idolatrie. Pentru că te închini acelui Dumnezeu din mintea ta, nu celui real. Iar dacă ce e în minte nu corespunde cu ce descrie Biblia…. te închini unui ”Dumnezeu necunoscut”. Mai ştiu pe cineva din Biblie care practicau acelaşi ”sport” fără efect spiritual pozitiv. Populaţia antică a Atenei. Se plimba Pavel prin Aeropag când colo… ce să vezi?

Căci, în timp ce treceam prin cetate şi mă uitam la locurile voastre de închinare, am găsit şi un altar pe care era scris: «Unui Dumnezeu Necunoscut»6. Ei bine, ceea ce voi respectaţi fără să cunoaşteţi, aceea vă vestesc eu! Faptele Apostolilor 17:23

Azi discut despre o trăsătură a acestui Dumnezeu necunoscut. Nu da cu pietre…continuă lectura. Aştept părerile tale.

Dumnezeu iubeşte şi binecuvântă pe atei, satanişti şi necredincioşi.

  • Dumnezeu IUBESTE pe atei, statanisti si necredinciosi chiar si cand acestia sunt rebeli şi nu au nici un interes pentru El. Să ne fie cu iertare…. dar erau mai mulţi satanişi pe vremea Sf Pavel decât acum. Majoritatea oamenilor se închinau idolilor (a se citi demonilor….satanişti, nu?)

…. jertfele păgânilor sunt aduse demonilor, nu lui Dumnezeu. Iar eu nu vreau ca voi să fiţi în părtăşie cu demonii! 1 Corinteni 10:20

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică. (Ioan 3:16)

Însă Dumnezeu Şi-a dovedit dragostea faţă de noi prin faptul că, în timp ce noi eram păcătoşi, Cristos a murit pentru noi. (Romani 5:8)

 

  • Dumnezeu binecuvântează pe atei, satanişti şi necredincioşi. Nu interpreta binecuvântarea Lui cu aprobarea Lui. Sunt doua aspecte diferite! Superificialitatea te influenţează să crezi că sunt sinonime. El, binecuvântă pe toţi, dar aprobă doar pe unii. Binecuvântarea vorbeşte despre cum este Dumnezeu nu despre calitatea omului!

El face să răsară soarele Lui şi peste cei răi şi peste cei buni (Matei 5:45)

 

  • Dumnezeu este mâniat pe rebeliunea ateilor, sataniştilor şi necredincioşilor şi refuză să ierte pe cei care nu se pocăiesc. Priveşte istoria antică a vieţii lui Esau, Saul. Mânia lui Dumnezeu nu anulează binecuvântarea Lui de peste o grupare de oameni. Păcatele lor sunt cele care atrag consecinţele. Acestea nu se manifestă radical peste noapte. Timp în care oamenii ajung să fie confuzi şi să creadă că Dumnezeu le surâde. Ei înţeleg că îi aprobă… dovada, zic ei, ar fi tocmai binecuvântarea pe care o au.
    Altfel spus, păcatele tale (greşirea ţintei cu privire la cine este El şi cum să trăieşti viaţa) atrag retragerea protecţiei lui Dumnezeu din viaţa ta. Astfel rămâi expus consecinţelor. Iar asta începe se doară….mai târziu.
    Cei care nu vor să se pocăiască (şi parcă văd cum unii dintre cei care citesc se zbârlesc 🙂 şi mă tăguiesc ”nongrata”), adică să recunoască că au greşit ţinta şi nu au trăit respectând voia lui Dumnezeu, se vor mai încălzi puţin la jăratecul focului vieţii; dar când vor da faţă în faţă cu Dumnezeu, în realitatea vieţii viitoare…… nu vor fi iertaţi chiar dacă au fost binecuvântaţi de El!!!
    Iar asta ai traduce-o cu ”block” şi „unfriend”
Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în Numele Tău? N-am scos noi demoni în Numele Tău? N-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?»
23 Atunci le voi spune limpede: «Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la Mine, voi, cei ce săvârşiţi fărădelegea! (Matei 7:22-23)

 

Aştept oricând părerea ta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s