CC Ses 12/24 – Identitatea și scopul vieții Miresei CC 2:1-7


Identitatea si scopul Miresei in Viata

Identitatea noastră este dată de modul în care definim valoarea sau măsurăm succesul. ”Cine sunt? Cum pot avea succes?” Aspectul funcționalității (lucrării) noastre este important dar secundar acesteia.

Identitatea noastă nu este ceea ce facem cu mâinile ci în ceea urmărim cu inima. A ne vedea că suntem trandafirul și crinul Lui distruge sentimentul inferiorității, eșecului și neîmplinirii. Trebuie să ne măsurăm succesul nostru în contextul creșterii în intimitate cu Domnul prin iubirea și ascultarea de El. E nevoie de revelație ca să putem vedea noblețea iubirii lui Dumnezeu și a cât de mult contează asta pentru El.

Trebuie să cădem de acord cu modul în care Dumnezeu definește succesul. Mulți sunt de acord cu minciunile despre definiția succesului și prin urmare se simt ratați și trăiesc fără nici un scop. Se concentrează mai mult pe exterior (ceea ce fac si posedă) în loc pe interior (ceea ce pot fi în inimile lor). Ei văd viața în contextul luptelor și frământărilor sau a lipsei de impact. Iisus a corectat pe cei care au pus lucrarea înaintea iubirii lui Dumnezeu.

Materialul sesiunii Ses 012 – Identitatea și scopul vieții Miresei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s