Pe gaura cheii: Îmbogăţire prin neplata salariilor


.
1 Ascultaţi acum voi, bogaţilor! Plângeţi şi jeliţi-vă din pricina nenorocirilor care vin peste voi!
2 Bogăţiile voastre au putrezit, iar hainele voastre sunt mâncate de molii.
3 Aurul şi argintul vostru au ruginit, iar rugina lor va fi o mărturie împotriva voastră şi vă va mânca trupurile ca focul. Aţi adunat bogăţii în zilele de pe urmă.
4 Iată căplata pe care le-aţi oprit-o, prin înşelăciune, lucrătorilor care v-au secerat câmpurile strigă, iar strigătele secerătorilor au ajuns la urechile Domnului Oştirilor!
5 Aţi trăit pe pământ în lux şi în plăceri, v-aţi hrănit inimile într-o zi de măcel.
6 L-aţi condamnat şi l-aţi omorât pe cel drept, care nu vi se împotrivea.
(Iacov 5: 1-6)

 

Unul din motivele pentru care Iisus va veni să judece populaţia pământului este faptul că salariile neplătite corect de către angajaţi au „ajuns la urechiel Lui”. El le vedea dintotdeauna, doar că au ajuns la limita peste care Dumnezeu nu mai rabdă.

Biblia spune că în zilele din urmă, cele pe care le trăim acum, oamenii vor deveni din ce în ce mai bogaţi. Vor fi „iubitori de bani” (2 Tim 3:2). Va exista un interes pentru îmbogăţire, fără precedent!!!

Va exista o clasă de oameni care va monopoliza financiar societatea şi care vor stârni din ce în ce mai mult mânia lui Dumnezeu, pentru că nu vor îngriji de cei în nevoie, angajaţii care lucrează pentru ei.

Dar şi cei care au IMM-uri vor călca pe urmele lor. Vor fi „iubitori de sine” (2 Tim 3:2). Nu va exista un interes pentru angajaţi. Chiar dacă vor fi sindicate, ele vor fi făcute fără putere, ignorate. Disperarea unora de a găsi ceva de lucru, va face ca să înghită orice nedreptate, doar pentru a avea „ceva de pus pe masă”. Dar se vor întoarece la Dumnezeu în rugăciune pentru a se face dreptate.

Zilele de la sfârşitul acestui veac vor fi marcate de:

  1. Nedreptate în ce priveşte remuneraţia oamenilor. Salarii mici.
  2. Interes fără precedent pentru îmbogăţire.
  3. Abuzurile la locul de muncă, vor da naştere la multă mânie.
  4. Modul în care se vor desfăşura afacerile va fi într-un mod în care ecosistemul pământului va fi afectat grav! Dincolo de Politica Verde a CE. Ecosistemul pământului va fi din ce în ce mai afectat. Motivul revenirii lui Iisus va fi şi restabilirea echilibrului natural.
Venirea lui Iisus pentru judecata popoarelor lumii va fi şi împotriva celor care au distrus pământul, moştenirea Lui, câştigată la cruce.
Ev 1:2 însă în aceste zile de pe urmă El ne-a vorbit prin Fiul, pe Care L-a pus moştenitor al tuturor lucrurilor şi prin Care a făcut veacurile.
Apo 11:18 Neamurile erau mânioase, dar a venit mânia Ta, a venit timpul ca morţii să fie judecaţi, a venit timpul să dai răsplată robilor Tăi, profeţii, sfinţilor şi celor ce se tem de Numele Tău, celor mici şi celor mari şi a venit timpul să-i distrugi pe cei ce au distrus pământul!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s