Şi Dumnezeu tânjeşte…


Inima lui Dumnezeu nu este pedepsirea Miresei Lui ci pregătirea ei pentru nuntă. Da, Isus o va curăţa pentru că El are lopata în mână şi va curăţa aria. (Matei 3:12) Da, scopul este unul nespus de bun: ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă şi fără prihană. (Efeseni 5:27). Este adevărat că suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la casa lui Dumnezeu (1 Petreu 4:17). Dar aceasta începe dintr-un alt motiv. Anume pentru a ne ajuta să ne întoarcem la Isus din toată inima noastră, fără rezerve.

Duhul Sfânt pregătește o generaţie de oameni care vor trăi fără păcat. Aceştia vor fi umpluţi de iubirea Tatălui cum a fost Isus  umplut de acea iubire. Dragostea Lui fiind singura putere care poate frânge păcatul din rădăcinile inimilor noastre. Vom gusta din iubirea Tatălui şi aceasta va fi cea mai convingătoare experienţă care ne va motiva să nu păcătuim. Această generaţie va fi cea pe care Dumnezeu o va folosi pentru revenirea şi întronarea Lui pe pământ pentru veşnicie.

Am privit în vedenia de noapte, şi iată pe norii cerului venea cineva ca Fiul Omului şi El a înaintat până la Cel vechi de zile, şi a fost dus în faţa Lui. Şi Lui I s-a dat stăpânirea, slava şi împărăţia, şi toate popoarele, neamurile şi limbile Îi slujeau Lui. Stăpânirea Lui este veşnică, stăpânire care nu va trece, iar împărăţia Lui nu va fi nimicită niciodată. (Dan 7:13,14)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s