Se caută iubitori de Dumnezeu


Imagine

De ce ar vrea cineva să fie de acord că Isus este soluţia pentru ieşirea din labirintul vieţii lui anoste? Dumnezeu … Isus … sunt Nume care nu mai poartă amprenta greutăţii de odinioară. Nimeni nu mai este mişcat doar pentru că aude numele Dumnezeu.

Suntem generaţia „Toma Necredinciosul”. Nu că am vrea să nu credem. Ceva în noi ne spune că Dumnezeu este real. Dar unde este El? Cine poate să îl arate unei persoane care nu mai este uşor de convins?

Ştiu că putem să ne ascundem în spatele Bibliei care spune că doar Duhul este cel care convinge pe oameni de păcatul lor, de starea lor anostă şi de viaţa care trebuie schimbată. Ne ascundem pentru că nu mai avem pasiune pentru Isus. Lumea nu mai cunoaşte prea mulţi oameni radicali în trăire şi convingeri. Ne-am tocit viaţa şi limba în compromis.

Ce ar putea să îl atragă spre ceva diferit? Doar faptul că este diferit de ceea ce a experimentat el până acum. Noutăţi au fost multe în viaţa lui şi toate l-au adus în acest punct anost.

Ce altceva ar putea să iubească şi care să îi satisfacă nevoia? Şi asta ar fi un risc pe care trebuie să îl asume, după atâtea eşecuri de a iubi ceva anume în această viaţă.

Se caută oameni cu o pasiune diferită de ce a putut să arate creştinismul evanghelic de până acum. Pasiunea va fi arătată în vorbe şi fapte. Se caută oameni care să iubească pasionali, fără sfială pe Isus, Dumnezeu-Om. Pe drept spune Biblia despre Isus in Psalmi: „tu eşti cel mai frumos dintre oameni” şi în proverbe „ce face farmecul unui om (Isus, Dumnezeu-Om) este bunătatea lui.”

Napoleon spunea:  Prin generalii şi soldaţii mei nu am putut domni nici un sfert de veac peste Europa. Dar acest Isus a răscolit şi condus oamenii de milenii prin dragoste. Puterea care va putea transforma lumea noastră, acest Veac care este pe sfârşite este dragostea faţă de Isus manifestată cu pasiune între oameni.

Bucureşti Evanghelic, haide la Cel mai frumos dintre oameni. Haide să cunoaştem pe Cel pe care Îl iubim şi să îl facem cunoscut altora!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s